Bezlepková moučná směs na chléb a kynuté těsto AniFitt 500 g

Bezlepková moučná směs na chléb a kynuté těsto AniFitt 500 g

85,0 Kč (vč. DPH)

Popis produktu

Bezlepková moučná směs vhodná k pečení chleba, rohlíků, pizza, langošů a podobně.

Složení: škrob z kořene manioku (tapioka), prosová mouka, melivo z vnějších slupek plodů skorocelu indického, melivo z výlisků sezamových semen, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina citronová, himalajská sůl

Hmotnost: 500 g

Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1341 kJ / 320 kcal
Tuk: 1,79 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,26 g
Sacharidy: 59 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 6,31 g
Sůl: 1,22 g

 

Použití:
Do 530 ml vlažné vody přidáme 50 g čerstvě vylisované citronové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmícháme. Přidáme 500 g bezlepkové moučné směsi AniFitt na chleba a kynuté těsto a ručním mixérem důkladně zpracujeme. Vypracované těsto rozdělíme na dvě části, vytvoříme dva bochníky, rukama důkladně propracujeme a necháme pět minut odležet. Po oddychu těsto vyformovaného chleba ještě jednou rukama propracujeme, aby v něm nezůstal vzduch. uložíme na mřížku vystlanou papírem na pečení. Vrch bochníků hluboko nařežeme, potřeme roztaveným kokosovým tukem. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C 70 minut. Upečený chléb necháme na mřížce úplně vychladnout. Chléb nedáváme do ohnivzdorné mísy!
Z tohoto množství je možné připravit dva 400 gramové bochníky.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.